Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk te Alsemberg


De praktijk wenst een vertrouwelijke plek te zijn waar jij je goed voelt en terecht kan voor eerstelijnsgezondheidszorg.

Wederzijds respect, vertrouwen en dialoog zijn centrale waarden in onze praktijk. Dit mag u van ons verwachten en is wat ook wij aan u vragen. Dit vanuit de overtuiging om zo de best mogelijke zorg te kunnen verlenen.

De artsen voeren wetenschappelijk onderbouwde geneeskunde. Om kwalitatieve zorg te verlenen scholen wij ons regelmatig bij en stellen wij de praktijk open als leerplek voor huisartsen in opleiding.

De artsen hebben een nauwe samenwerking en overleggen zeer regelmatig. Jouw dossier wordt centraal beheerd, wat de mogelijkheid biedt om door alle artsen begeleid te worden. Om een continuïteit van zorg te bieden maken wij ook deel uit van de wachtdienst, waar u terecht kan buiten de praktijkuren.Dr. Bea Vandenbussche

Dr. Anne-Sophie de Ghellinck

Dr. Marjolein Reyniers

Dr. Rani Debusscher (HAIO)

Vanaf 1 oktober 2021 zal ook Dr Eva Mensink ons team vervoegen. Zij is, zoals Dr Rani Debusscher, Huisarts in Opleiding (HAIO). Zij is afgestudeerd als arts, maar volgt gedurende 3 jaar de vervolgopleiding tot huisarts. Zij werkt zelfstandig, maar kan op elk moment advies inroepen van een collega.